Tuorein sisältö

Verenhimoinen Nalle Puh, mutatoitunut Bambi ja keijupölyä nenään vetävä tonnikeiju Helinä saattavat tapellakin

08.02.2023 klo 18.15 | Luettu: 1057 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Nalle Puhin tekijänoikeudet vanhentuivat, joten pienen budjetin kauhuleffa pistettiin tulille. Internet ihmetteli sitä jo ennen ensimmäisiä kuvia.

Winnie the Pooh: Blood and Honey on hitti jo nyt: alle 100 000 dollaria maksanut leffa on tienannut lähes miljoonan Meksikossa. Tekijät toivovat tienaavansa yhteensä samat 10 miljoonaa, johon 250 000 taalaa maksanut Terrifier 2 kykeni viime vuonna, ja summahan saattaa ylittyäkin.

Tekijöillä on takana useita useita halpiksia, joista monet perustuvat vanhoihin, tunnettuihin aiheisiin, mutta nyt he saattoivat löytää kultasuonen. Jo aiemmin kerrottiin, että kehitteillä ovat leffat Peter Pan's Neverland Nightmare ja Bambi: The Reckoning, jossa Bambi on groteski hirviö. Nyt puhetta on jo elokuvauniversumista, jossa kaikki vääristellyt lapsuuden suosikkihahmot elävät. Kuulemma fanit ovat jo vaatineet Bambin ja Puhin taistelua.

Jatkumon Helinä-keiju on sairaalloisen lihava, mutta onnekkaasti jo toipumassa huumeriippuvuudesta. Peter Pan -näytelmässä Helinää edustaa pyöreä valo, joten hahmon lihavuus on loogista, kuten allekirjoittanut muistutti silloinkin, kun Melissa McCarthyn oli tarkoitus näytellä Helinää komediassa.

Blood and Honeylle kehitellään jatkoa. On aiemmin mainittu, että Tiikeri esitellään, kunhan sekin on laillisesti mahdollista.

Blood and Honeyn ohjaaja Rhys Frake-Waterfield kiistää sen perstuntuman, että nämä leffat olisivat vääristeltyjä versioita nimenomaan Disneyn versioista.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< 90-luvun Tiedän mitä... Tikkurila Festivaali... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova