Tuorein sisältö

Raaempi näyte Neill Blomkampin villeistä sci-fipätkistä

06.06.2017 klo 22.30 | Luettu: 2785 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Neill Blomkamp (District 9, Elysium) ohjaa kokeellisia lyhytelokuvia nimen "Oats Studios" alla. Tarkoitus on tutkia, mitkä ideat uppoavat yleisöön. Pätkien pohjalta syntyy mahdollisesti elokuva tai pari, jos myös yhteistyökumppanit innostuvat. Tunnelmat ovat julmia uudessa näytteessä:


Blomkamp on ottanut ohjat omiin käsiin. Hänen edellisestä työstään Chappiesta on pari vuotta. Sen jälkeen hän tahtoi löytää uuden tavan ilmaista itseään: taidemaalari saattaa jättää satoja tauluja kesken, mutta perinteisen Hollywood-ohjaajan kokeilut jäävät rajoitetuiksi. Blomkamp rakentaa omaa studiota, joka kykenee huolehtimaan kaikista osa-alueista ja panostamaan kokeiluun. Osa lyhytelokuvista on hiottuja ja osa mahdollisesti keskeneräisiä.

Blomkamp aikoo palata District 9:n maailmaan. Tällaisia valmiiseen materiaaliin perustuvia projekteja hän ei tee uuden studion kanssa, vaan tarkoitus on jatkaa yhteistyötä maineikkaan WETA:n kanssa.

Ridley Scott kertoi jo, että Blomkampin kehittelemä Aliens - paluun vaihtoehtoinen jatko-osa on kuollut, ja Blomkamp vahvistaa asian: leffa on "täysin kuollut". Aika ei ollut oikea.

Lähde: The Verge

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Elävä vessanpönttö l... Mikael Gabriel hyvän... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova