Tuorein sisältö

Keanu Reevesin John Wick luultavimmin vierailee leffoja tukevassa tv-sarjassa

16.06.2017 klo 18.30 | Luettu: 3197 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Keanu Reevesin tähdittämä elokuvasarja John Wick saa rinnalleen tv-sarjan nimeltä The Continental. The Continental on alamaailman tarpeita palveleva hotelliketju, jossa ei harrasteta "bisneksiä", kuten kilpailijoiden lahtaamista. Sääntöjen rikkomisella on kovat seuraamukset, minkä seuraava Wick-leffa aikoo todistaa. Tv-sarja on esiosa.

Chad Stahelski ohjasi ensimmäisen Wickin David Leitchin kanssa ja toisen yksinään. Hän valmistelee kolmatta osaa. Hän panostaa mielellään yhden hahmon näkökulmaan, mutta hän toteaa, että uusia mahdollisuuksia avautuu, kun The Continental antaa sivuhahmoille äänen.

Stahelski on kiireinen, mutta hän pyrkii osallistumaan tv-sarjan tekoon ja ohjaamaan muutaman jakson. Hän uskoo, että Reeves on halukas vierailemaan sarjassa. Halutessamme voimme päätellä, että "yhden hahmon Stahelski" tahtoo ohjata Reevesin jaksot.

Stahelski tuumii, että se olisi hieno sulka hattuun, jos hänen ohjaamansa tv-sarja tarjoaisi elokuvien tasoista toimintaa.

Lähde: IndieWire

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< The Mummyn Sofia Bou... Mel Gibson vastaan J... >

Keskustelut (1 viestiä)

pvdjswpgih

16.06.2017 klo 20.15 1 tykkää tästä

Telkkariin olis kyl tervetullut kunnon toimintasarja ikuisten realityjen ja satunnaisten poliisit-tutkii-tutkii-tutkii--puhuvat-puhuvat-sarjojen joukkoon
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova