Tuorein sisältö

Ozzy Osbourne listaa vaikeimmaksi addiktioksi seksin

18.06.2017 klo 11.55 | Luettu: 1488 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Ozzy Osbourne on Hello!-lehden haastattelussa puhunut seksiaddiktiostaan. Ozzyn mielestä seksiaddiktio on helposti hänen pahin addiktionsa.

Noin vuosi sitten Ozzy jäi kiinni pitkään jatkuneesta salasuhteesta. Ozzyn ja Sharonin avioliitto oli hetken katkolla mutta perheterapian avulla liitto on jatkunut.

Ozzy selittelee Peoplen haastattelussa salasuhdetta; kun se kerran oli alkanut, lopettaminen tuntui mahdottomalta - lehdistö saisi tietää heti asiasta.

"Ensimmäinen avioliittoni päättyi eroon syrjähyppyjen johdosta. Seksiaddiktio on pahin. Kun ryyppäsin ja käytin huumeita, vahingoitin lähinnä itseäni mutta seksiaddiktio vaikuttaa kaikkiin. Tunsin itseni täydelliseksi idiootiksi".

Ozzy kertoo olleensa selkä seinää vasten - "Sharon on sielunkumppanini, en voi kuvitella elämään ilman häntä". Ozzyn mukaan Sharon on hänen elämänsä suuri rakkaus.

Ozzy myöntää että asioiden korjaantumiseen on mennyt aikaa. Suhde on kärsinyt. Rokkari on kuitenkin lupautunut jatkamaan addiktioterapiaansa.

"Olen kyllästynyt addiktioihin. Minulle se on joko tai, ei mitään siinä välissä. Se on todella raskasta. Lisäksi musiikkibisnes ei helpota tilannetta - kuin olisit nälkiintyneenä herkkukaupassa. Nykyään olen Skypen kautta yhteydessä terapeuttiin kiertueiden aikana".

(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Adam West palasi Bat... Päivän pila: heterom... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova