Tuorein sisältö

Neve Campbell ja Dwayne Johnson liekehtivät tornissa

26.06.2017 klo 18.08 | Luettu: 3341 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Scream- ja House of Cards -tähti Neve Campbell on liittynyt toimintajännäriin Skyscraper, jota tähdittää Dwayne Johnson. Ensi-ilta on heinäkuussa 2018.

Johnson näyttelee sotaveteraania ja entistä FBI-agenttia, joka erikoistui panttivankitilanteisiin. Nykyään hän vastaa pilvenpiirtäjien turvallisuudesta. Kiinaan sijoittuva tarina jyrähtää käyntiin, kun yksi maailman korkeimmista ja turvallisimmista rakennuksista syttyy tuleen. Johnsonin hahmo on lavastettu syylliseksi, joten hänen on puhdistettava nimensä, kampattava kelmit ja pelastettava perheensä talon huipulta.

Campbellin roolista ei kerrota lisää. Kenties hän näyttelee vaimoa, kenties roistoa. Mikäli Campbell näyttelee Johnsonin sydämen valittua, Johnsonia on kiiteltävä moderneista otteista: Campbell ja mm. elokuvien San Andreas ja Central Intelligence naiset ovat Johnsonin ikäisiä, eivätkä perusperinteisesti puolta nuorempia.

Ohjauksesta ja käsikirjoituksesta vastaa Raakapoika Marsalkka Ukkoskarhu eli Rawson Marshall Thurber, jonka töitä ovat Central Intelligence ja Millerit.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sukupuolten sota syt... Spider-Man aloittaa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova