Tuorein sisältö

Netflix muutti mielensä: Sense8 saa viimeisen jakson!

29.06.2017 klo 23.36 | Luettu: 3798 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Omalaatuinen ja hyvin kallis tieteissarja Sense8 ei löytänyt riittävästi yleisöä, mutta fanit ovat innokasta sorttia. Kun sarja lopetettiin toisen kauden jälkeen, Netflixiä pommitettiin toiveilla ja negatiivisella palautteella. Netflix ilmoitti, että asiaa on harkittu uudelleen, mutta sarjaa ei valitettavasti voida jatkaa.

Netflix on harkinnut asiaa kolmannen kerran. Tiedossa on sittenkin kahden tunnin mittainen spesiaalijakso, joka sallii sarjan päättyä kunnialla.

Twitterissä julkaistu fiilistelyvideo ei vaikuta toimivan tässä, mutta se löytyy täältä.

Lana Wachowski on yksi sarjan luojista ja hän ohjasi suurimman osan toisesta kaudesta. Hän kertoo sarjan Facebook-sivulla, että lopettamispäätös oli murskaavan masentava. Kollegat antoivat kaikkensa, eikä hän ole laittanut mihinkään yhtä paljon vaivaa, eikä yhtä paljon itseään. Hän ei yksin voinut herättää sarjaa henkiin, mutta sarjan teeman mukaisesti yhteisössä oli voimaa.

Kahden tunnin jakso valmistuu ensi vuonna. Wachowski tuumii, että sen jälkeen kaikki on mahdollista, kuten tuli todistettua. Virallinen uutinen on kuitenkin se, että sarja päättyy kyseiseen jaksoon.

Facebookissa julkaistu viesti:


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ferrarilla Norjassa ... Ruotsalainen Sparzan... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova