Tuorein sisältö

Ruisrock juhlitaan viikonloppuna, Suomen suurin festari kiinnostaa myös senioreita

07.07.2017 klo 16.58 | Luettu: 1576 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Suomen suurinta festivaalia, Turun Ruisrockia, juhlitaan viikonloppuna 7.–9.7. Turussa Ruissalon Kansanpuistossa.

Ennätyksellisesti loppuunmyyty Ruisrock on rikkonut kävijäennätyksensä vuodesta 2014 lähtien joka kerta, ja tänä kesänä festivaalille odotetaan peräti 105 000:ta vierasta viikonlopun aikana.

Myös ilmaiseksi jaossa olleet senioriliput ovat lähes loppuneet. Ruisrock jakoi tuhat lippua 70-vuotta täyttäneille. Määrä on kaksinkertainen viime vuoteen verrattuna. Tänä vuonna sisäänpääsy tarjottiin päiväkohtaisesti, jotta useammalle henkilölle voidaan tarjota Ruisrock-kokemus.

Viikonlopun aikana festivaalilla nähdään kymmeniä ajankohtaisia bändejä ja artisteja sekä korkeatasoisia esiintyjiä taiteen eri kentiltä. Odotetuimmat kotimaiset vieraat ovat legendaarinen Ultra Bra, superkokoonpano Profeetat ja toisen kesän kahdesta festivaalikeikasta tarjoava Alma. Harvinaista herkkua on myös Mikael Gabrielin ja Isac Elliotin kesän ainoa yhteiskeikka. Ulkomaisen kattauksen kirkkaimmat tähdet ovat huikeassa nosteessa olevat dj-tuottajat norjalainen Kygo ja ranskalainen DJ Snake, jenkkiräppäri Travis Scott, EDM-sensaatio Martin Garrix sekä paluun tekevä Paramore.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Vahvistus: Will Smit... Venäläinen tosi-tv-s... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova