Tuorein sisältö

Venäläinen tosi-tv-show, jossa "saa tappaa", on huijaus

07.07.2017 klo 18.35 | Luettu: 1551 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Joulukuussa oli puhetta venäläisestä tosi-tv-ohjelmasta nimeltä Game2: Winter. Väitettiin, että Siperian erämaahan pudotetaan kymmeniä kilpailijoita, joiden on selvittävä hengissä karuissa olosuhteissa. "Kaikki on sallittua" mukaanlaskien murhaaminen ja raiskaaminen: Venäjän lait tietenkin ovat voimassa, mutta jos niitä rikotaan, apu ei ehdi hätiin nopeasti, eikä mitään korvata kilpailijoille.

Show on huijausta. Projektin isä Yevgeny Pyatkovsky väittää, että kyseessä oli markkinatutkimusta. Hän uskoo, että projekti toimii ilmaisena mainoksena hänelle ja hänen tuleville töilleen. Pari miljoonaa ihmistä vieraili hänen sivustollaan ja asiasta keskusteltiin ympäri maailmaa myös mediassa.

Netissä liikkuu erinäisiä väittämiä, joiden mukaan tuhannet olivat kiinnostuneita kilpailuun osallistumisesta. Pyatkovsky on myynyt lippuja katsojille, mutta hän lupaa palauttaa rahat. Hänestä kiinnostuneilta mediaihmisiltä hän kinuaa 10 000 ruplaa (145 euroa).

Asia paljastui yli kuukausi sitten, mutta Hollywood Reporterin tämänpäiväinen uutinen on ensimmäinen, joka osui allekirjoittaneen silmään. Pyatkovskyn paljastusvideo on venäjänkielinen.


Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Ruisrock juhlitaan v... Taas yksi juoppo ihm... >

Keskustelut (1 viestiä)

cs_bot

Rekisteröitynyt 29.05.2007

07.07.2017 klo 23.07 3 tykkää tästä

Nyt on kyllä varmaan kuukauden vanha uutinen. Kerkesihän suomestakin se yksi nollajulkkis itkemään, kuinka perui kaikki elämänsä suunnitelmat jotta pääsisi osallistumaan tähän kilpailuun.

Kirjoita kommentti

24359

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova