Tuorein sisältö

Päivitys - Shazam! etenee vihdoin, Dwayne Johnson roikkunee mukana

21.07.2017 klo 20.30 | Luettu: 2868 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

PÄIVITYS. Dwayne Johnson ei roiku mukana. Tuottaja Geoff Johns vahvistaa, ettei Johnson näyttele Black Adamia supersankarin Shazam ensimmäisessä elokuvassa. Black Adamin oma elokuva ja Adamin ja Shazamin kohtaaminen ovat yhä suunnitteilla.

Lähde: Yahoo.com

Alkuperäinen uutinen:

Dwayne Johnson kysyi faneilta syksyllä 2007, pitäisikö hänen näytellä Shazamia vai Shazamin arkkivihollista Black Adamia. Fanit vastasivat, että vihollista.

Kymmenen vuotta myöhemmin se on uutinen, että Shazam! on seuraava tuotantoon menevä leffa, joka kuuluu DC:n elokuvauniversumiin. Kuvausten on määrä alkaa ensi vuoden alussa. Ensi-ilta on todennäköisesti vuonna 2019.

Mutta onko Johnson mukana? Luultavasti, mutta lähteenä toimiva Hollywood Reporter esittää kysymyksen. Sivusto tietää, että Johnson on kiinnitetty Black Adamin oman elokuvan tähdeksi ja tuottajaksi. Aiempien tietojen mukaan Black Adam esitellään Shazamissa, mikä on loogista toimintaa: Shazam ei ole suosionsa huipulla, mutta Johnson on.

Shazam on nuori poika, josta tulee Teräsmiehen kaltainen aikuinen supersankari, kun hän lausuu sanan "Shazam". Black Adam on standardienmukainen sankarin paha peilikuva, joka voi toimia myös antisankarina.

Justice League ja Aquaman ovat työn alla parhaillaan. Suicide Squadin jatko-osa kuvataan tähän tietoon ensi vuoden puolivälissä. Muut DC-projektit viivästyvät erinäisistä syistä.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Presidentinvaalit ov... Kun salaiset agentit... >

Keskustelut (2 viestiä)

brfpjgsvhoi

21.07.2017 klo 21.05 2 tykkää tästä

Tuo on kyllä melkoisen menetetty mahdollisuus että pahikset esitellään sankarin leffoissa ja sen leffan jälkeen niitä ei enää nähdä.

Marvelkin olis loistavasti saanut lykättyä Thanoksen phase neloseen ja rahastaa vuosikymmenen kauemmin, jos phase kolme oliskin kiertynyt Red Skullin, Mandarinin, Ultronin, Abominationin ja Lokin ympärille. Sanovat että pahikset ovat olleet MCU-leffoissa tylsiä mutta aika usein yhden leffan ihmeet unohtuvatkin, ei Hemsworth ykkösThorissa tai Kapu ykkösCapissakaan mitään hirveän erikoisia olleet.

Tai ehkä he laskevat sen varaan että phase neloseen voidaan saada mukaan Doom, Magneto ja Green Goblin kun pilipalifirmat luovuttavat lisenssipaskeidensa kanssa. Thanos on päihitetty ja Stark vie hanskan jonnekin museoon turvaan, mutta sitten lopputekstien jälkeen lasista heijastuukin metallinaamio ja vihreä huppu.

Sitten tekevät vaikka kuusi leffaa siitä kun sankarit ihmettelevät Doomin pikkuroistojen (Mysterio, MODOK, Taskmaster, Leader, Venom...) tekosia kunnes Stark selvittää että kaiken takana onkin joku huppupää mestaripahisjengineen ja alkaa iso sota.
lainaa
aasdjkasd

22.07.2017 klo 12.45

Vaikka osaltamme onkin saatettu syyllistyä laiminlyönteihin, voidaan taholtamme kuitenkin todeta, että Shazam opettaa sisäistämään yleisesti sovittuja ja toimiviksi todettuja organisaatio- ja johtamismallin muodollisuuksia.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova