Xbox-poika Dwayne Johnson lupailee ison ja kovan pelin leffaversiota

26.01.2022 klo 14.50 | Luettu: 536 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Dwayne Johnson ja Bill Gates esittelivät ensimmäisen Xbox-konsolin Las Vegasin CES-messuilla vuonna 2001. Niin juuri.

Men's Journal -julkaisu on haastatellut Johnsonia tulevan Black Adam -elokuvan tiimoilta. Black Adam on Shazamin arkkivihollinen ja antisankari, ja Johnson ottaa roolin vakavasti. Hän tahtoo olla elämänsä kovimmassa fyysisessä kunnossa ja paremmassa kunnossa kuin hahmo on sarjakuvien sivuilla.

Johnsonilta kysyttiin, onko hänellä uusia peliaiheisia elokuvasuunnitelmia, kun hänellä kerran on pitkää historiaa Microsoftin ja Xboxin kanssa. Johnson ei kerro, mikä peli on pääsemässä isolle kankaalle, mutta hän lupaa paljastuksen tulevan tänä vuonna. Kyseessä on yksi "isoimmista ja kovimmista peleistä", ja Johnson on pelannut sitä vuosia.

Se jää ehkä tulkinnanvaraiseksi, myönsikö Johnson pelin olevan Microsoftilta (mutta pian kaikki pelit ovat Microsoftilta, joka ostelee studioita). Johnson on muistellut Xbox-julkistusta tänä vuonna Twitterissä.

Netissä on spekuloitu, että Gears of War olisi melko kova rymistely. Pelin hahmot näyttävät Johnsonin ja Dave Bautistan kaltaisilta järkäleiltä. Bautista on aktiivisesti tavoitellut Gears-roolia ja peliin hän jo päätyikin.

Lähde: Men's Journal

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Radio Rockilla ylimä... Kolmen vuoden tauon ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova