Tuorein sisältö

Sci-fijännäriin kiinnitetty Anne Hathaway silmäilee myös Barbien kenkiä

26.07.2017 klo 21.55 | Luettu: 1900 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Anne Hathaway on kiinnitetty tieteisjännäriin O2. Hän näyttelee naista, joka herää kryoarkusta, eikä tiedä, miten hän sinne joutui. Pois olisi päästävä, ennen kuin happi loppuu. Syksyllä kuvattava leffa tehdään hieman isommalla budjetilla kuin ruumisarkkujännäri Haudattu, mutta pääpiirtein sekin on yhden näyttelijän show. Käsikirjoitusta on kiitelty alan piireissä.

Toisen tuoreen uutisen mukaan Hathaway neuvottelee Sonyn kanssa Barbien roolista. Elokuva kertoo Barbiemaan asukista (kaikkien nimi on Barbie erään väittämän mukaan), joka potkitaan ulos, koska hän ei ole täydellinen vaaditulla tavalla. Hahmo seikkailee oikeassa maailmassa, oppii mikä on tärkeää ja palaa kotiin sen pelastaakseen.

Roolin jätti keväällä koomikko Amy Schumer, joka on perinteisesti tehnyt pilaa itsestään ja ulkonäkövaatimuksista. Hän on normaalin näköinen nainen, jota kuvailtiin "kuin sulaneeksi kynttiläksi" komediassa Snatched. Hathaway kuuluu Hollywood-kaunotarten joukkoon ja käsikirjoitusta onkin jo muokattu hänelle sopivammaksi. (Ehkä hahmolla on silmälasit.)

Lähteet: Deadline & Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Arman Alizad muistut... Pelkkää parhautta, C... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova