Tuorein sisältö

Kiitospäivän antiuutisia Marvel-, Barbie- ja Kauhea kankkunen -rintamilta

26.11.2023 klo 15.00 | Luettu: 803 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Viihdeuutisia hidastaa vaihteeksi kiitospäivä. Liikkeellä on "julkkis tahtoisi tai sitten ei" -tyyppisiä uutisia, joten tässä on kolme.

Jon Hamm tahtoo yhä Marvel-roolin. Hänen oli tarkoitus näytellä Herra Pahuutta (Mr. Sinister) The New Mutants -elokuvan jatko-osassa. The New Mutants kävi läpi monia muutoksia, ja eräässä vaiheessa Hammin oli tarkoitus debytoida lopputekstikohtauksessa, mutta sellaista ei koskaan filmattu.

Hamm oli Marvel-fani jo alle 10-vuotiaana. Hän tietää monia tarinoita, joita ei ole vielä kuvattu, joten hän rakastaisi roolia. X-Men-maailman ohella hän vihjaa olevansa kiinnostunut tulevasta Fantastic Four -elokuvasta ja kenties Doctor Doomin roolista. Kyseisellä leffalla ei ole näyttelijöitä, mutta Pedro Pascalin kalenteri koetetaan saada kuntoon, jotta Pascal ehtii näytellä Herra Fantastista (Mr. Fantastic).

Lähde: Screen Rant

Barbie on vuoden katsotuin elokuva. Ilmiön paisuessa jatko-osan mahdollisuudesta on puhuttu eri sävyillä. Margot Robbie sanailee nyt, että hän uskoo ohjaaja Greta Gerwigin laittaneen kaikkensa ensimmäiseen osaan, joten Robbie ei osaa kuvitella, millainen jatko-osa olisi. Ykkösen ei ole tarkoitus olla trilogian alku.

Barbie on "melko tunnettu" brändi, mutta Robbie näkee leffan suosion alkuperäisten ideoiden riemuvoittona, ja omia ideoita leffalla toki onkin. Ison budjetin elokuvien ei tarvitse olla jatko-osia, esiosia tai uusia versioita, Robbie uskoo.

Lähde: Deadline

Kauhea kankkunen (The Hangover) -elokuvien tähti Bradley Cooper on viimeaikoina keskittynyt vakaviin rooleihin ja ohjaamiseenkin, mutta hän "luultavasti" olisi valmis tekemään neljännen kankkusen vaikka saman tien. Siinä on syytä kerrakseen, että hän rakastaa vastanäyttelijöitään Ed Helmsiä ja Zach Galifianakisia ja kankkusten ohjaajaa Todd Phillipsiä. Cooper ei kuitenkaan usko, että Phillips aikoo koskaan tarttua toimeen.

Phillipsillä on erikoinen suhde komedioihin, joita hän on pääasiassa ohjannut. Hän on heitä, joiden mukaan nykyään ei saa vitsailla mistään. Hän lähti synkemmille poluille, mikä näkyy jo kolmannessa kankkusessa ja eritoten Joker-leffassa. Phillipsin Joker: Folie à Deux on tulossa ensi vuonna.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Pulmuset-sarjasta ma... Rillit huurussa -täh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova