Tuorein sisältö

Seuraavan Saara Aallon etsintä alkaa syyskuussa

07.08.2017 klo 15.50 | Luettu: 2937 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Saara Aalto sijoittui Britannian X Factor-kisan hopeapaikalle. Samalla X Factor UK nousi suomalaisten televisiosuosikiksi.

Laulukilpailun 14. kausi käynnistyy syyskuussa - myös Subilla. Ohjelma televisioidaan Suomessa noin viikon viiveellä, alkaen 9.9.

Subilla edellinen kausi oli todellinen menestys. Saara Aallon siivittämänä suorat finaaliviikonlopun jaksot rikkoivat kahteen otteeseen Subin kaikkien aikojen katsojaennätykset ja ratkaiseva viimeinen finaalilähetys oli 1,3 miljoonalla keskikatsojalla lopulta vuoden 2016 Suomen katsotuin viihdeohjelma.

Tuomaristossa ovat edelleen samat nimet eli Simon Cowell, Louis Walsh, Sharon Osbourne ja Nicole Scherzinger.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Spotify-pomon ennust... Netflix osti Kingsma... >

Keskustelut (3 viestiä)

Yksivaan

07.08.2017 klo 16.10

Huom! Louis Walsh ei Josh Welsh :).
lainaa
surkeaa

08.08.2017 klo 00.16

Naurettava karaokekilpailu.
lainaa
Feikki0Factor

08.08.2017 klo 00.26 1 tykkää tästä

surkeaa kirjoitti:
Naurettava karaokekilpailu.


Vielä naurettavimpia ovat nämä tuomarit ja nimenomaan tämä Louis Walsh, tyyppi ei tiedä musiikista yhtikäs mitään. Ja Sharon toinen kuka on joka lähetyksessä niin kännissä, ettei muista edes joukkueensa laulajien nimiä, puhumattakaan kotikaupungeista. Ja kyllä olet myös oikeassa, että aivan naurettava kilpailu. Se että osaat laulaa hyvin toisten tekemiä kappaleita ei tee sinusta vielä muusikkoa tai artistia. Se että osaat tehdä itse biisejä ja esittää ne karismaattisesti, se tekee sinusta artistin ja muusikon.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova