Tuorein sisältö

Ted Nugent laukoo jälleen ilman suodatusta - tässä syy, miksi Nugent ei ole Rock and Roll Hall of Famessa

11.08.2017 klo 15.17 | Luettu: 2178 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kun kitarasankari ja poliittisesti aktiivinen rokkari Ted Nugent nykyään avaa suunsa, vastaanottajan suunnalla on varauduttava kaikkeen mahdolliseen.

68-vuotias ikirokkari on Q103-radio-aseman (Albany) haastattelussa on vuodattanut tuntojaan mm. Rock And Roll Hall Of Famesta. Nugent tietää, miksi häntä ei ole valittu Rock And Roll Hall Of Fameen - koska mies on aktiivinen kansallisessa kivääriyhdistyksessä NRA:ssa.

"Olen maailman merkittävin, elävä Rock And Roll Hall Of Fame. Keikkoja yli 50 vuoden ajalta. Kun nousen tänään lavalle, kyseessä on 6615:n keikkani. Siinä teille Rock And Roll Hall Of Famea".

"Rolling Stone -lehden perustaja Jan Wenner, joka kuuluu myös Rock And Roll Of Famen pomokerhoon, ei voi sietää Yhdysvaltain perustuslain toista lisäystä (joka takaa oikeuden omistaa ja kantaa ampuma-asetta). Hän inhoaa minua, koska olen aktiivinen NRA:ssa. En voisi olla ylpeämpi, sillä NRA on todellinen perhe ja ruohonjuuritason organisaatio, joka taistelee jokaisen oikeudesta puolustaa itseään. Kuka älykääpiö olisi moista vastaan? Koska olen johtokunnassa ja Wenner ei siedä perustuslain toista lisäystä, se on ainoa syy miksi olen ulkona Rock And Roll Of Famesta".

Nugentilla on myöskin sanottavaa linjauksista, joiden mukaan hip hop -artistit ja Madonnan kaltaiset popparit ovat sopivia Rock and Roll Hall of Fameen.

"Käykää samalla ku*emassa Chuck Berryn haudalle".

Nugent ei allekirjoita "poliittisesti korrektia" päätöstä nostaa sekä Patti Smith että Grandmaster Flash Rock And Roll Of Famen jäseniksi.

"Yeah, Grandmaster Flash on rokkia. Ja meikäläinen on lappusilmäinen homoseksuaali".(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Temptation Island ho... Adam Westin Batman k... >
Keskustele aiheesta
17405

Keskustelut (2 viestiä)

Ykä

11.08.2017 klo 16.24 7 tykkää tästä

Totuuden puhujalla ei ole tilaa majatalossa, vai miten se oli..? Onkos Tero Vaarasta kuulunut mitään sen jälkeen, kun avasi suunsa muustakin kuin musiikistaan?
spudro

12.08.2017 klo 12.20 4 tykkää tästä

"Folks keep talkin’ about another Civil War.
One side has 8 trillion bullets.
The other doesn’t know which bathroom to use."
- Ted Nugent

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova