Tuorein sisältö

GLOW jatkuu Netflixissä, Naomi Wattsin Gypsy ei

11.08.2017 klo 23.59 | Luettu: 1530 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Netflix on vetänyt töpselin jännärisarjalta Gypsy, joka jää täten 10 jakson mittaiseksi. Naomi Watts näytteli terapeuttia, joka sotkeutui potilaidensa elämiin vaarallisilla tavoilla. Kaikki jaksot putkahtivat Netflixiin 30. kesäkuuta, joten firma toimii hyvin nopeasti. Katsojatilastoja Netflix ei julkaise, mutta kriitikot runtelivat sarjaa, joten vuoden menestyjiin se selvästikään ei kuulu.

GLOW sen sijaan saa toisen tuotantokauden, joka koostuu 10 jaksosta kuten ensimmäinenkin. Naisten showpainiohjelman kivisestä alusta kertova komediasarja on saanut kiittävää palautetta kriitikoilta ja se on ollut hyvin esillä netin syövereissä. Tähän tietoon Alison Brie ja kumppanit jatkavat rooleissaan.

Aiemmin kesällä Netflix-pomo Reed Hastings kohahdutti sinänsä loogisella lausunnolla, jonka mukaan Netflixin pitäisi lopettaa useampia sarjoja kuin se tekee. Hastings tarkoittaa, että Netflixin bisnesmalliin kuuluu isojen riskien ottaminen ja jokainen yritys ei voi onnistua. Huippukalliin Sense8:n lopetus johti fanien kiukkuun, mutta Netflix heltyi lopulta ja lupasi leffan mittaisen päätösjakson.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Hannibal Lecterin pa... Arman Alizad yllättä... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova