Tuorein sisältö

Miten sujuu Motörheadin rumpalilta Scorpions - Mikkey Dee kertoo uuden pestin tuomista haasteista

16.08.2017 klo 10.00 | Luettu: 1023 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Motörheadin rumpali Mikkey Dee liittyi viime vuoden syyskuussa Scorpionsin leiriin. Hard rock -veteraani kiertää yhä aktiivisesti ja Scorpions-pesti tiesi Mikkey Deelle runsaasti keikkoja.

Dee tuli ensin James Kottakin tuuraajaksi mutta pesti muuttui myöhemmin vakituiseksi.

Talking Metalin haastattelussa Dee toteaa homman sujuneen niin hyvin ettei hänellä ollut mitään vastaan vakituiselle kiinnitykselle.

Dee myöntää Scorpionsiin liittymisessä olleen aluksi omat vaikeutensa. Bändi on kiertänyt vuosikymmeniä, joten rutiinit ja työtavat ovat "luutuneita".

"Oli helppo tulla bändiin mutta vaikeampi päästä sisälle bändiin".

Veteraaniryhmä ei muutu uuden miehen mukana vaan uuden soittajan pitää sopeutua. "Joko se toimii tai sitten ei. Meidän kohdalla homma loksahti kohdilleen välittömästi - sekä henkilökemioiden että musiikillisten seikkojen suhteen".


Dee myöntää muutoksen olleen suuri parinkymmenen Motörhead-vuoden jälkeen. "Se oli suuri haaste ja vaikeaa. Vieläkään se ei ole helppoa. He tietävät mitä haluavat, miltä homman pitää kuulostaa. Minun pitää sopeutua Scorpionsiin ja heidän pitää sopeutua minuun. Olemme kuitenkin onnistuneet hyvin ja lopputuloksena on tiukka ja hyvä rock show".

Dee kertoo kuulleensa "back to the 70's" ja "todella voimakasta" -kommentteja ja lupaa antaa Scorpionsin keikoilla täydet sata prosenttia jatkossakin.

Meeting Doug and Marco at Grasspop

Henkilön Mikkey Dee (@mikkeydeeofficial) jakama julkaisu
(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Daniel Craig puhuu B... Koomikot keittiössä,... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


103


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova