Tuorein sisältö

Daniel Craig puhuu Bondista: "mitään ei ole päätetty"

15.08.2017 klo 22.40 | Luettu: 1980 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Daniel Craigilla ei ole Bond-uutisia. Hän on kuitenkin äänessä, mikä on piristävää, sillä perättömien Bond-juorujen keksiminen on brittilehdistön intohimo ja kaikenlaista horinaa on saatu sietää tänäkin vuonna. Tuorein aito uutinen on se, että seuraavan Bondin ensi-ilta on marraskuussa 2019. Mitään muuta ei tiedetä (ei edes leffan potentiaalista uutta levittäjää).

Craig puhuu mahdollisesta paluustaan näin radiohaastattelussa:

"En haluaisi puhkaista kuplaa, mutta minkäänlaista päätöstä ei ole tehty tällä hetkellä. Liikkeellä on paljon meteliä, mutta mitään ei ole vahvistettu virallisesti, enkä yritä neuvotella lisää rahaa, tai tehdä mitään sellaista. Nämä päätökset ovat hyvin henkilökohtaisia. Tiedän, että he tahtoisivat epätoivoisesti pistää pyörän pyörimään ja teoriassa rakastaisin palata rooliin, mutta päätöstä ei ole tehty aivan vielä."

Craig nähdään seuraavaksi Steven Soderberghin toimintakomediassa Logan Lucky, jonka maailmankiertue alkaa tällä viikolla. Hän näyttelee kelmiä nimeltä Joe Bang.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Sara Forsberg pyytää... Miten sujuu Motörhea... >

Keskustelut (1 viestiä)

007JaffaWithLove

16.08.2017 klo 14.28 2 tykkää tästä

Ai nyt se rakastaakin jo sitä roolia? Pakko sanoa että niin paljon kuin Craigista tykkäänkin, niin miehellä on kyllä noussut pissi päähän. Ei kai se ole mistään muusta kiinni kuin rahasta, vaikka mies muuta väittääkin. Jos se on niin vaikeeta päästä studion kanssa päätökseen asioista, niin ehkä parempi että tekeekin jatkossa sitten tälläisiä Logan Lucky tyylisiä sivurooleja.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova