Tuorein sisältö

M. Night Shyamalanin Glass sai juonikuvauksen

21.08.2017 klo 22.12 | Luettu: 2943 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

M. Night Shyamalanin seuraava ohjaus Glass valmistuu tammikuussa 2019. Virallinen juonikuvaus paljastaa vain vähän uutta, mutta fiilistellään, kun jatko-osa on näin erikoinen:

"Unbreakablesta tuttu Bruce Willis palaa David Dunniksi ja Samuel L. Jackson palaa Elijah Priceksi, josta käytetään koodinimeä Herra Lasi. Heidän seuraansa liittyvät Splitistä tutut kyvyt: James McAvoy näyttelee yhä Kevin Wendell Crumbin monia persoonallisuuksia ja Anya Taylor-Joy palaa Casey Cookeksi, eli ainoaksi vangiksi, joka selvisi hengissä Pedon kynsistä.

Splitin tapahtumien jälkeen Dunn on jahdannut Petoa eli Crumbin yliluonnollista persoonallisuutta ja kohtaamiset ovat eskaloituneet. Price paljastuu hämäräksi taustavaikuttajaksi, jonka tuntemat salaisuudet ovat merkittäviä sekä Dunnille että Crumbille."

Shyamalan on Splitin ensi-illan jälkeen puhunut ideoistaan moneen kertaan yleisluontoisesti. Budjetti kasvaa Splitiin verrattuna, mutta elokuva ei ole erityisen kallis. Leffa on "mutkikas" ja "tavallaan eeppinen", millä Shyamalan tarkoittaa ainakin hahmojen ja tarinan määrää. Shyamalan tahtoo elokuvan rakentuvan idealle, joka on vahvempi kuin se yksinkertainen lupaus, että kaksi tarinaa saavat yhteisen jatko-osan.


Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mitä teidän isä teke... Spider-Man Tom Holla... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova