Tuorein sisältö

Renny Harlinilla on mielessä The Long Kiss Goodnight 2

19.03.2019 klo 21.40 | Luettu: 3916 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Renny Harlin vaikuttaa nykyään Kiinassa. Ensi kuussa debytoiva toimintajännäri Bodies at Rest on hänen kolmas kiinalainen ohjauksensa peräjälkeen.

Renny kertoo, että hänen ohjauksensa The Long Kiss Goodnight vuodelta 1996 saattaa saada jatko-osan kiinalaisten kiinnostuksen johdosta. Hänen mukaansa leffa on Kiinassa hyvin suosittu, koska se oli yksi ensimmäisiä Hollywood-tuotantoja, jotka pääsivät siellä isolle kankaalle. Tuottajat ja rahoittajat ovat ehdotelleet hänelle sekä jatko-osaa että kiinalaista uutta versiota.

Rennyn laatiman luonnostelman mukaan jatko-osa alkaa, kun Geena Davisin (hänen ex-vaimonsa) hahmo kuolee. Hahmon tytär on parikymppinen opiskelija, joka saa äidiltä mystisen paketin, jonka sisältöä tyttö ei ymmärrä. Viranomaiset ja konnat tahtovat paketin, joten tiedossa on takaa-ajo ja ainoa suunta, jonka tyttö osaa valita, on Samuel L. Jacksonin hahmo.

Renny kertoo puhuneensa Jacksonille asiasta paljonkin ja Jackson on 100% mukana, jos leffa tehdään. Asiasta on puhuttu myös oikeuksien omistajan eli Warner Bros. -studion kanssa. Studio haluaa olla aktiivisesti mukana, mutta studiojärjestelmä toimii hyvin hitaasti.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Amanda Harkimo tavoi... Kimi on Iceman mutta... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova