Tuorein sisältö

Dolph Lundgren vihjaa itsekin palaavansa Ivan Dragoksi: treenivideo

23.08.2017 klo 18.35 | Luettu: 2616 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Sylvester Stallone on vihjaillut Instagram-tilillään jo pidemmän aikaa, että Dolph Lundgren palaa Ivan Dragoksi elokuvan Creed: The Legacy of Rocky jatko-osassa. Viime viikolla Lundgren muistutti omalla tilillään, että hän on "Neuvostoliiton sankari". Tuoreimmassa julkaisussa Lundgren kertoo treenaavansa jotakin isoa varten ja risuaita on #Creed2, joten tulkinnan varaa ei paljoa jää.

Edellisessä elokuvassa Michael B. Jordan näytteli Adonis Johnsonia, joka on Apollo Creedin poika. Apollo kuoli otellessaan Dragoa vastaan 80-luvulla. Fanit ovat arvailleet, että vanhojen nyrkkeilijöiden jälkeläiset astuvat kehään. Stallone ja Lundgren vaikuttavat kuitenkin vihjaavan, että Adonis kohtaa isänsä surmaajan: Stallone julkaisi taannoin photoshopatun kuvan moisesta mahdollisuudesta.

Lundgren on 59-vuotias, mutta elokuvan taika voi olla elokuvan taikaa. Vaikuttaako hän videossa siltä, että hän tahtoo uusintaottelun 71-vuotiaan superkääpiön kanssa, vai kykeneekö hän haastamaan 30-vuotiaan Jordanin?

Getting ready for something big! ???? @officialslystallone #Creed2 #IvanDrago

Henkilön Dolph Lundgren (@dolphlundgren) jakama julkaisuYa Giroy Sovjetskova Sayuza! - I’m a Hero of The Soviet Union! #repost #rocky #ivandrago

Henkilön Dolph Lundgren (@dolphlundgren) jakama julkaisuV2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Deadpool-konna liitt... Jonna Tervomaalta me... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova