Tuorein sisältö

Toinen Jokeri-leffoista kuuluu DC-universumiin, Batman-leffa ei

24.08.2017 klo 16.22 | Luettu: 1653 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

DC:n elokuvauniversumi ei toimi samalla logiikalla kuin Marvelin sellainen, mutta jatkumo ei (välttämättä) ole hajoamassa.

Äskettäin julkistettiin Jokerin oma leffa, joka on Martin Scorsesen rikoselokuvien tyyliä tavoitteleva itsenäinen teos. Scorsese toimii tuottajana. Jokeriksi etsitään uusi näyttelijä.

Ohjaaja Matt Reeves on paljastanut, että myös hänen kehittelemänsä The Batman -elokuva on itsenäinen (se tosin mahdollisesti aloittaa trilogian). Kun Reeves peri ohjaajan tuolin Ben Affleckilta, hän hylkäsi käsikirjoituksen ja sopi studion kanssa, ettei elokuvaa tarvitse kytkeä muuhun jatkumoon. Tämä on erikoista ottaen huomioon, että Affleckin on määrä jatkaa Batmanin näyttelijänä. Huhut ovat tosin väittäneet, että hän tahtoo lähteä.

Mikä sitten kuuluu siihen jatkumoon? Mahdollisesti kaikki muut tähän mennessä julkistetut leffat. Tuorein julkistus on Jokerin ja Harley Quinnin yhteinen elokuva. Se on jatkoa Suicide Squadille ja Jared Leto ja Margot Robbie jatkavat rooleissaan. Ohjauksesta vastaa työpari Glenn Ficarra & John Requa. Heidän komediansa I Love You Phillip Morris ja Hölmö hullu rakkaus saattavat olla enne leffan tyylistä.

Myös Suicide Squadin suora jatko-osa on tulossa ja Harley Quinnin vetämä naiskonnien leffa Gotham City Sirens on yhä suunnitteilla tähän tietoon.


Lähteet: Hollywood Reporter, Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< AC/DC:n ex-rumpali E... Will Ferrell on sata... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova