Tuorein sisältö

1800-luvun Batman kohtaa Viiltäjä-Jackin: video

26.08.2017 klo 17.30 | Luettu: 2539 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Batman: Gotham by Gaslight on seuraava klassiseen sarjakuvaan perustuva animaatioelokuva, joka on suunnattu varttuneille faneille. Gotham by Gaslight ei kuulu viralliseen Batman-saagaan, vaan se on ensimmäinen Elseworlds-sarjakuva, jotka kysyvät "mitäpä jos". Mitäpä jos Bruce Wayne olisi ryhtynyt Batmaniksi jo 1800-luvulla ja Viiltäjä-Jack olisi päättänyt vierailla Gotham Cityssä? Video kertoo, mitä on luvassa.


Tällä viikolla on periaatteessa julkistettu ensimmäinen näyttelijöillä toteutettava Elseworlds-leffa. Martin Scorsese tuottaa elokuvan, joka kertoo Jokerin syntytarinan 80-luvun Scorsesen tyylillä, eikä tähän tietoon kytkeydy muihin elokuviin. Taannoin useimmat supersankarielokuvat olivat itsenäisiä, mutta se on Elseworlds-henkeä, jos Jokeri saa vakavan gangsterileffan samalla kun Jared Leto jatkaa hipsteri-Jokerin näyttelemistä.

Kesällä liikkuneen huhun mukaan Neuvostoliittoon tipahtaneesta Teräsmiehestä kertova tarina Red Son saatetaan toteuttaa nimenomaan näyttelijöillä; aiemmin puhetta on ollut animaatioversiosta.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän nyyh: sairaat... Orlando Bloom tähdit... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova