Tuorein sisältö

Suicide Squad 2 löysi viimein ohjaajan

08.09.2017 klo 21.15 | Luettu: 1807 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Suicide Squad on noloksi sotkuksi usein kuvailtu megahitti, jota jopa ohjaaja David Ayer ja Jokerin näyttelijä Jared Leto ovat omilla tavoillaan tylyttäneet. Jatko-osa on pakko tehdä. Ohjauksesta on keskusteltu mm. Jaume Collet-Serran (The Shallows) ja Mel Gibsonin (Hacksaw Ridge) kanssa.

Keikan on saanut ylityöllistetty Gavin O'Connor. Hänen on määrä ohjata samalle studiolle eli Warnerille myös oman hittijännärinsä The Accountantin jatko-osa. Hänen unelmaprojektinsa on vakava The Green Hornet, joka otti askelia viime talvena. Hänet on sen jälkeen kiinnitetty myös sotaelokuvan Atlantic Wall ohjaajaksi.

Suicide Squad 2 valmistuu tähän tietoon vuonna 2019, mutta aikatauluissa riittää setvimistä, sillä Will Smith, Margot Robbie, Leto ja kumppanit ovat kiireisiä. Robbien on määrä näytellä Harley Quinnia myös naisiin panostavassa Gotham City Sirensissä, jonka ohjaa Ayer. Lisäksi Robbien ja Leton hahmojen nyrjähtäneeseen romanssiin panostava leffa on kehitteillä.

Ja vielä: täysin itsenäinen Jokeri-leffa on tulossa. Leto ei siinä esiinny. Leto on omien sanojensa mukaan "hieman hämmentynyt", mutta hän tietää, ettei kukaan omista Jokerin roolia.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Kivikausi vastaan pr... Sheena eli Wonder Wo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova