Tuorein sisältö

Ensimmäisen Suicide Squad -leffan ohjaajan versio voidaan ehkä viimein unohtaa

05.01.2024 klo 22.00 | Luettu: 515 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


DC:n sarjakuviin perustuva Suicide Squad (2016) oli iso hitti toisin kuin sen jatko-osa The Suicide Squad (2021), vaikka jatko-osa sai reilusti myönteisempää palautetta. Ykkösen ohjaaja David Ayer on itse leffansa suurin kriitikko. Hän on vakuuttanut moneen kertaan, että hän lähti tekemään laatuelokuvaa, mutta studio pilasi leffan jälkituotannossa. Hänen mukaansa esimerkiksi Jokeri oli alunperin tärkeä osa tarinaa eikä päälleliimattu temppu.

Fanit vaativat ohjaajan versiota Zack Snyderin Justice Leaguesta. Viimeistään sen toiveen toteutumisen jälkeen monet lähtivät tukemaan myös Ayerin haaveilemaa ohjaajan versiota.

Kun Warner Bros. -studio pisti monet suunnitelmansa uusiksi, DC-puolen pomoksi palkattiin The Suicide Squadin ohjaaja James Gunn. Gunn ilmeisesti lupasi Ayerille, että Ayer saa ohjaajan version joskus tulevaisuudessa. Ayer ilmaisi tyytyväisyytensä. Hän oli valmis odottamaan, että Gunn saa käyntiin uuden jatkumon ilman häiriötekijöitä.

Edellisestä käänteestä on puoli vuotta, mutta Ayer on jo menettänyt toivon. Somessa avautuva mies ei tahdo puhua enempää ohjaajan versiosta eikä DC:stä. Hän kuvailee tilannetta haavaksi, jonka on saatava viimein parantua. On aika juosta katsomatta taakseen. Studio ei tahdo julkaista hänen versiotaan, eikä hän halua kerjätä kuppi ojossa.

Lähde: IGN

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Jaajo Linnonmaa hehk... Monarch 1-8: Godzill... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova