Tuorein sisältö

Menneen kesän Ruisrockin parhautta esillä Tiketti Galleriassa

08.09.2017 klo 22.42 | Luettu: 1493 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Nyt on aika elää uudelleen kesän parhaimmat Ruisrock-muistot. Joonas Brandtin ja Johanna Sinkkosen Ruisrockissa luomat taideteokset ovat esillä Tiketti Galleriassa torstaista 14. syyskuuta alkaen. Näyttely palauttaa katsojan viime kesän suurimman festivaalin tunnelmiin.

Täällä ihminen on onnellinen -näyttely koostuu kuvataiteilija Johanna Sinkkosen sekä valokuvaaja ja kuvajournalisti Joonas Brandtin Ruisrockissa kesällä 2017 luomista teoksista. Sinkkonen ikuisti hetkiä festivaalista piirtämällä (osana Ruisrockin oheisohjelmaa). Brandt kuvasi Ruisrockissa kulissien takana, paikoissa, joihin tavallisella festivaalikävijällä ei normaalisti ole pääsyä.

Johanna Sinkkosen luoma Golden Memories -sarja on syntynyt Ruisrockissa tehtyjen luonnosten pohjalta. Sinkkosen nopeaa työskentelyä kuvattiin taiteilijan perspektiivistä ja videoita esitettiin jättinäytöillä festivaalin lavojen yhteydessä. Luonnostellessaan ympäröivää tilaa, hänelle on tärkeintä piirtää sitä, mitä hän näkee sen sijaan, mitä hän tietää.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Megan Foxin ja Brian... Autoilujuontaja Rich... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova