Tuorein sisältö

Autoilujuontaja Richard Hammond oli vähällä pamauttaa suosikkikoomikkoa 'pusuttimeen'

09.09.2017 klo 12.02 | Luettu: 2312 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Autoilujuontaja Richard Hammond ja koomikko Steve Coogan ovat jo pidemmän aikaa pitäneet yllä vihan ilmapiiriä. Oikeastaan Coogan ja koko entinen Top Gear -kolmikko ovat keskenään sanasodassa.

Coogan nähtiin aikoinaan useamman kerran Top Gearin vieraana - kunnes vuonna 2011 Coogan syytti Jeremy Clarksonia rasistiksi ja kiusaavaksi öykkäriksi.

Hammondista Coogan totesi autoilujuontajalla olevan edessään lupaava ura pantomiimiesityksen hevosen roolissa - Hammond sopisi hevosen takapäähän, sillä miehellä oli kokemusta Clarksonin takapuolen "hännystelystä".

Tiistaina GQ:n Men of the Year -gaalassa Top Gear -kolmikko vastaanotti palkintoa The Grand Tourin ansioistaan. Samassa tilaisuudessa vieraili myös eräs Coogan.

Coogan ja Hammond törmäsivät toisiinsa gaalan aikana. Hammondin kuultiin todenneen kuuluvalla äänellä "en tiedä mitä ihmettä hänellä on minua vastaan. Tekisi mieli pamauttaa nyrkillä".

Paikallaolijan mukaan Hammond oli selvästi kiihtynyt tilanteesta. Coogan oli saanut osakseen tiivistä silmäilyä. Vihanpito ei kuitenkaan yltynyt fyysiseksi (tai edes verbaaliseksi) yhteenotoksi. Tällä kertaa.

(Mirror.co.uk)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Menneen kesän Ruisro... Päivän pila: It-tuki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova