Tuorein sisältö

Jos Netflix pääsee Oscar-kisaan, niin ehkä Mudboundilla: traileri

09.09.2017 klo 21.30 | Luettu: 3551 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Moni Oscareista äänestävä Hollywood-naama vastustaa sitä, että muutamat vakavasti otettavat elokuvat jättävät teatterikiertueen väliin tai pyörähtävät vain parissa teatterissa palkintogaalakelpoisuuden saavuttaakseen. Ajattelu epäilemättä muuttuu samalla kuin maailmakin.

Kriitikot ovat kuvailleet Netflixin Mudboundia palkintojen väärtiksi. Hillary Jordanin romaaniin perustuva draama kertoo mustasta ja valkoisesta perheestä, joiden kohtalot on sidottu toisiinsa. Elantoa yritetään repiä samasta mutaisesta maasta 40-luvun Yhdysvalloissa rasismin kukkiessa rikkaimmin. Kummankin perheen poika palaa toisesta maailmansodasta. Kaikki eivät halua ymmärtää edes heidän välilleen syntyvää yhteisymmärrystä.

Rooleissa nähdään muun muassa Garrett Hedlund, Jason Mitchell, Carey Mulligan ja Jason Clarke. Ensi-ilta on marraskuussa Netflixissä.



V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Et ikinä unohda Aron... Game of Thrones -kau... >

Keskustelut (1 viestiä)

boivwssnp

09.09.2017 klo 23.34

Mitä väliä alustalla. Toki tavallaan huolettaa Netflixin kasvu ja monopolin mahdollisuus mutta ei muutenkaan juuri Sonyn, Paramountin plus parin muun ulkopuolisia gaalassa näy
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova