Tuorein sisältö

The Last Jedin ohjaaja ei ole korvaamassa ulos potkittua kollegaa

11.09.2017 klo 20.44 | Luettu: 1185 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Rian Johnsonin ohjaama Star Wars: The Last Jedi saapuu teattereihin joulukuussa. Sen suora jatko-osa Star Wars: Episodi IX menetti ohjaajan, kun Colin Trevorrowin ja tuottajien sukset menivät ristiin. Osa toimittajista ja faneista veikkasi, että Johnson jatkaa työssään.

Johnson on sanonut aiemmin, että hän voi ohjata lisää Star Warseja, mutta hän ei tarkoittanut, että yhteen putkeen. Tuoreempi lausunto on se, ettei hän tiedä, mitä episodi IX:lle on tapahtumassa. Hän on keskittynyt koko ajan vain The Last Jediin ja nyt hän odottaa yleisön reaktioita. Hänestä on jännittävää palata faniksi ja nähdä, mihin suuntaan seuraava ohjaaja vie tarinaa, kuka hän onkaan.

Se on jokseenkin virallista, ettei kukaan tiedä, minne tarina on menossa. Johnson on aiemmin kommentoinut pahisten johtajaa Snokea vertaamalla häntä alkuperäisen trilogian keisariin, josta tiedettiin vain välttämätön: Johnson ei ole kiinnostunut Snoken historiasta, toisin kuin faniteoreetikot. Ehkä tilanne on ennallaan. George Lucas puhui aikanaan suurista suunnitelmista, mutta vitsaili vanhemmalla iällä, että tarinaa keksitään joskus kerrottaessa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Linkin Parkin tuore ... Musta mies soluttaut... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti


140


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova