Tuorein sisältö

Elisa Viihteen alkuperäissarja Bullets pyrkii maailmalle

25.09.2017 klo 13.55 | Luettu: 892 kertaa | Teksti: J.A. KaunistoElisa Viihteen alkuperäissarja Bullets pyrkii maailmalle.

Kansainvälisen jännitysdraaman pääohjaaja on Antti J. Jokinen. Sarjan kansainvälisestä jakelusta vastaa Sky Vision.

Noin viiden miljoonan euron budjetilla tuotettavan jännitysdraaman pääosissa nähdään Krista Kosonen, Tommi Korpela ja saksalaisnäyttelijä Sibel Kekilli (Game of Thrones).

Sarjan ovat luoneet Minna Virtanen (Kylmäverisesti sinun) ja Venla-palkittu Antti Pesonen (Sorjonen). Sarjan ovat käsikirjoittaneet Antti Pesonen, Matti Laine ja Kirsi Vikman.

Sarjan kuvaukset alkavat marraskuussa 2017. Helsingissä, Brysselissä ja Georgiassa kuvattava Bullets saa ensi-iltansa Elisa Viihteessä syksyllä 2018. Sarja nähdään myöhemmin myös CMore-palvelussa ja MTV:n kanavilla.

"Bullets on meille erittäin tärkeä satsaus ja olemme innoissamme yhteistyöstä kansainvälisesti arvostettujen tekijöiden kanssa. On mahtavaa tuoda Elisa Viihteen asiakkaille monitasoinen ja henkilövetoinen draama, jossa seurataan kahta harmaalla alueella kohtaavaa vahvaa naishahmoa. Bullets-sarjassa kaikki ei todellakaan ole sitä, miltä näyttää", kertoo Elisa Viihteen sisältöliiketoiminnan johtaja Ani Korpela.

Tarinassa rikostutkija (Krista Kosonen) sukeltaa liian syvälle peiterooliinsa, jossa hän soluttautuu Helsinkiin viimeistä tehtäväänsä suorittamaan saapuneen vaarallisen rikollisen (Sibel Kekilli) lähipiiriin. Naisten välille syntyy erikoinen suhde ja selviää, ettei kaikki ole sitä miltä näyttää.

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Matt Damon ja Robert... Labyrintti- eli Maze... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova