Tuorein sisältö

Foto: Avatarin jatko-osien uusi sukupolvi

27.09.2017 klo 21.05 | Luettu: 2661 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Avatarin jatko-osien kuvaukset ovat vihdoinkin alkaneet. Projektin budjetti on miljardi dollaria. Jatko-osat seuraavat muun muassa uusien nuorten hahmojen varttumista:


Vasemmalta oikealle: Jack Champion on Javier "Spider" Socorro (ainoa ihmishahmo), Trinity Bliss on Tuktirey (Jaken ja Neytirin tytär), Bailey Bass on Tsireya (Metkayina-klaanin na'vi), Jamie Flatters on Neteyam (Jaken ja Neytirin poika), Britain Dalton on Lo'ak (Jaken ja Neytirin toinen poika), Filip Geljo on Aonung (Metkayina-klaanin na'vi) ja Duane Evans, Jr. on Rotxo (Metkayina-klaanin na'vi).

Ihmishahmo on syntynyt Pandoralla ihmisten tukikohdassa. Metkayina-klaani viihtyy veden alla: James Cameron kertoi jo vuosia sitten, että Pandoran meriä tullaan tutkimaan.

Jatko-osia tehdään neljä ja niiden yhteinen nimi on The Avatar Sequels. V2.fi:n veikkauksen mukaan "The Avatar Sequels" on markkinoinnissa tarvittava alaotsikko tyyliin "A Star Wars Story". Rogue One: A Star Wars Storyn todellinen, alkuteksteissä mainittava nimi on Rogue One.

Lähde: Slashfilm

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Annihilation-trailer... Iättömältä vaikuttav... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova