Tuorein sisältö

Tulkkuratsastaja! Ovatko tässä Avatarin jatko-osien nimet?

02.11.2018 klo 21.15 | Luettu: 2518 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Avatar saa neljä jatko-osaa jokseenkin varmasti. Kaikki neljä on kirjoitettu. Ohjaaja James Cameronin mukaan kahta jälkimmäistä ei tehdä, jos ensimmäiset floppaavat, mutta Sigourney Weaver kertoi hiljattain, että hän valmistautuu jo nelosen ja viitosen kuvauksiin.

BBC News on nähnyt dokumentin, joka viittaa neljään Avatar-projektiin. Nämä mahdollisesti ovat tulevien elokuvien nimiä: Avatar: The Way of Water, Avatar: The Seed Bearer, Avatar: The Tulkun Rider ja Avatar: The Quest for Eywa.

Cameron tuumi vuosia sitten, ettei hän halua kutsua jatko-osia Avatareiksi, koska päähenkilö muutti pysyvästi uuteen kehoonsa. BBC:n näkemässä dokumentissa nimet esitetään sekä Avatar-liitteen kanssa että ilman sitä.

Kakkososa tutkii Pandora-planeetan meriä, esittelee merikansan ja kuvauksissa harrastetaan liikkeidenkaappausta altaassa, joten "Veden tie" on looginen otsikko. "Eywa" on luontoäiti, jonka puolesta varmasti seikkaillaan muissakin osissa ja "Siemenen kantaja" ja "Tulkkuratsastaja" istuvat luonnonläheisiin teemoihin myös.

Osa 2 valmistuu vuonna 2020, osa 3 vuonna 2021, osa 4 vuonna 2024 ja osa 5 vuonna 2025.

Lähde: BBC

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< True Detective 3:n m... Sebastian Bach aikoo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova