Tuorein sisältö

Dwayne Johnsonia vastustava Shazam on palkattu

30.10.2017 klo 14.19 | Luettu: 2340 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun nuori Billy Batson lausuu taikasanan "Shazam", hänestä tulee Teräsmiehen kaltainen aikuinen supersankari nimeltä Shazam. Hahmo kuuluu DC-universumiin.

Dwayne Johnson harkitsi Shazamin roolia, mutta fanien palautteen jälkeen hän valitsi Shazamin arkkivihollisen Black Adamin roolin. Vuosia myöhemmin tilanne on se, että Shazam ja Black Adam ovat saamassa omat leffat. Johnson ei esiinny Shazamissa, joka valmistuu ensin, mutta hahmot asettuvat törmäyskurssille lopulta.

Shazamiksi on palkattu Zachary Levi, joka on tuttu mm. komediasarjasta Chuck ja Thorin jatko-osista. Hän lupaa viettää kuntosalilla lopun ikuisuuden. Billy-pojaksi palkataan eri näyttelijä.

Kuvausten on määrä alkaa helmikuussa ja ensi-ilta on 5. huhtikuuta 2019. Kuukautta aiemmin valmistuu Marvel-elokuva Captain Marvel. Tämä on erikoista, sillä Shazamin alkuperäinen nimi on Captain Marvel.

Captain Marvel oli Fawcett Comics -hahmo, jota DC syytti liian teräsmiesmäiseksi. DC haastoi sarjakuvan oikeuteen 40-luvulla ja hankki hahmon itselleen myöhemmin. Tässä välissä Marvel ehti ottaa käyttöön saman nimen.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päivän pila: Hohdon ... Rillit huurussa -kau... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova