Tuorein sisältö

Dwayne Johnson on paha Shazam: ensimmäinen Black Adam -traileri

08.06.2022 klo 17.35 | Luettu: 657 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Muistellaan leffan historiaa vielä kerran. Dwayne Johnson kysyi faneilta vuonna 2007, pitäisikö hänen näytellä Shazamia vai sankarin arkkivihollista Black Adamia. Fanit suosittelivat Black Adamia. Johnson on roikkunut projektissa siitä lähtien.

DC:n elokuvauniversumi alkoi vuonna 2013 Man of Steelin voimin. Universumia koskevat suunnitelmat ovat menneet uusiksi moneen kertaan, eikä herra Man of Steelillä eli Teräsmiehellä ollut päätä, kun hän vieraili Shazam-leffassa vuonna 2019. Johnson oli yksi Shazamin tuottajista.

Johnsonia ei nähdä edes Shazamin jatko-osassa (paitsi jos vierailu on salaisuus), mutta Black Adamia hän lopultakin näyttelee tänä syksynä hahmon omassa elokuvassa. Black Adamilla on vastaavat voimat kuin Shazamilla (ja Teräsmiehellä), mutta hän on pahalla tuulella vietettyään tuhansia vuosia vankeudessa traagisten tapahtumien jälkeen.

Leffa esittää Black Adamin antisankarina. Vuosien varrella on puhuttu paljon muutakin: teoriassa hän saattaa myöhemmin taistella Shazamia, Teräsmiestä ja/tai Wonder Womania vastaan.

Johnson on kertonut tahtovansa olla uransa parhaassa kunnossa tätä tapausta varten.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Michael Monroen uusi... Kilttejä klassikkopa... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova