Tuorein sisältö

Metallisuosikki Helloweenin superkokoonpanolle kysymys - onko tulossa levyä?

08.12.2017 klo 08.45 | Luettu: 1952 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Spark TV haastatteli saksalaisen metallisuosikin Helloweenin Kai Hansenia ja Michael Weikathia liittyen "Pumpkins United" -kiertueeseen. Kierroksella ovat mukana bändin entinen kultakurkku Michael Kiske ja Hansen yhdessä nykyisen laulajan Andi Derisin, Weikathin, Sascha Gerstnerin, Markus Grosskopfin ja Dani Löblen kanssa.

Hansen myöntää uusien biisien opettelussa ja vanhojen mieleen palauttamisessa menneen aikaa ja vaivaa mutta nyt mies on suhteellisen varma että homma toimii. Mutta kaikkia kiinnostaa, onko Helloweenilta luvassa uutta materiaalia tai jopa uusi albumi laajennetun kokoonpanon kanssa?

Hansenin mukaan soitetaan kiertue ensin alta pois ja katsotaan sitten. Kierros kestää koko ensi vuoden. "Ensi vuoden puolivälissä albumikysymykseen on varmasti helpompi vastata".

Bändi äänitti jo kappaleen Pumpkins united, viisu tehtiin treenien välissä. Jos albumi on syntyäkseen, se vaatii enemmän aikaa kuin vaikkapa Keeper Of The Seven Keys -levyn aikoihin, toteaa Weikath. "Mukana on useampia alfa-uroksia ja enemmän mielipiteitä, jotka on otettava huomioon".

Weikath painottaa myös ettei tarkoitus ole julkaista mitään hätäistä tai puolivillaista. "Ei täytebiisejä".(Blabbermouth.net)

V2.fi | J.A. Kaunisto
< Voi v***u: Quentin T... Mihin tässä enää voi... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kdjddjdjdjdjd

09.12.2017 klo 11.08

No täytyy sanoa että en odota mitään, nykyään on ihme jos satun tykkäämään uudesta levystä, tähän asti ei oo ainutkaan uus levy kolahtanu, muuttunu liikaa. Vanhat klassikot kiinnostaa kyl, keeper levyillä bändi teki timanttia, omat suosikit on kiistatta!
lainaa
Bomberian

09.12.2017 klo 14.18

Kyllä Helloweenin hyvät levyt loppu Keeper of the seven keys 2 :een. Pink bubbles rupes olemaan jo aika höttöä! Onneksi tuli nähtyä livenä Ahvenistolla muistaakseni -87 ja jäähallissa Iron Maidenin Seventh son kiertueella muistaakseni -89. Se oli sitä parasta aikaa! Eli ei tarvi enää yrittää.
lainaa

Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova