Tuorein sisältö

Voi v***u: Quentin Tarantinon Star Trek on korkean ikärajan elokuva?

08.12.2017 klo 01.30 | Luettu: 4972 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Live long and prosper, motherfucker.

Quentin Tarantinon Star Trek on jännä juttu useammasta syystä. Aikooko Tarantino todella kokeilla sci-fiä ja jonkun muun keksimää sarjaa? Onko kyseessä viimeinen elokuva ohjaajalta, joka parhaillaan valmistelee yhdeksättä ohjaustaan ja tahtoo periaatteellisista syistä lopettaa kymmenennen elokuvansa jälkeen? "Kyllä" vaikuttaa yhä todennäköisemmältä vastaukselta.

Tarantino on esitellyt ideansa studiolle ja tuottaja J.J. Abramsille, joka ohjasi elokuvat Star Trek ja Star Trek Into Darkness. He ovat idealle myönteisiä.

Uusimpien sisäpiiritietojen mukaan Tarantino vaatii, että ikäraja on R (Suomessa K15-K18). Tarantino on tavannut kirjoittajat Mark L. Smith (The Revenant), Lindsey Beer (Godzilla vs. Kong) ja Drew Pearce (Iron Man 3). Smith on tiettävästi etulyöntiasemassa.

Tarkoitus on, että yksi kolmesta kehittää Tarantinon ideaa eteenpäin samalla, kun Tarantino työstää yhdeksättä elokuvaansa, jolla ei ole vielä nimeä. Se sijoittuu 60- ja 70-lukujen Los Angelesiin ja kertoo muun muassa Charles Mansonin murhakultista.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Foto: Sophie Turneri... Metallisuosikki Hell... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kepulikeke

08.12.2017 klo 08.23 2 tykkää tästä

Kyllä Gene hieman käännähti.
lainaa
RingoLam

08.12.2017 klo 10.10 4 tykkää tästä

Että aikooko Tarantino käyttää "jonkun muun keksimää" juonta, henkilöitä, kuvia ja kohtauksia elokuvassaan? Ennen kuulumantonta. Eihän se ole tehnyt sitä kuin Reservoir Dogsista lähtien.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova