Tuorein sisältö

X-Menit saattavat liittyä Marvel-universumiin, mutta Hugh Jackman ei palaa

12.12.2017 klo 21.00 | Luettu: 2939 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Disney todennäköisesti ostaa 20th Century Foxin. Virallinen uutinen julkistetaan tällä viikolla epävirallisten uutisten mukaan.

Foxilla on X-Men-lisenssi. Sisäpiirilähteiden mukaan Marvelin elokuvauniversumin pomo Kevin Feige on innoissaan mahdollisuudesta saada X-Menit talliinsa. X-Men-tuottaja Lauren Shuler Donner on sanonut julkisesti, että hän rakastaisi tätä samaista käännettä.

Logan on Hugh Jackmanin viimeinen elokuva Wolverinena. Viime keväänä hän sanoi, että jos Wolverinen liittyminen Avengers-tiimiin olisi mahdollista, hän ei välttämättä olisi tehnyt lopettamispäätöstä vielä.

Nyt se teoriassa on mahdollista. Jackman sanoo kuitenkin ei. Avengers-elokuvia katsoessaan hän kuvitteli Wolverinen mukaan ja hän halusi esiintyä eritoten Iron Manin ja Hulkin rinnalla, mutta hän ei pitänyt sitä mahdollisena. Tällä hetkellä hän kokee, että laiva on jättänyt sataman: hän haluaa nähdä jonkun muun näyttelevän Wolverinea Marvel-universumissa.


V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stranger Things ei v... Päivän pila: karu to... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (2 viestiä)

ioevwnfowh

12.12.2017 klo 21.28 4 tykkää tästä

Fanipoika sanoo että jeejee, mutta intellektuelli sanoo että ei saatana miten Disney syö kaiken

"Katson vielä Avengers 5:n, jossa Avengers, X-Men ja muut liittoutuvat Doctor Doomin, Magneton, MODOKin ja muiden pahiskiltaa vastaan, mutta lisäksi taustalta on tulossa Galactus syömään ihan kaiken. Sen jälkeen lopetan tän monopolin tukemisen"
lainaa
Disneysucks

12.12.2017 klo 23.37 4 tykkää tästä

Surkeaa jos kauppa toteutuu. Disneyllä on tosiaan kohta monopoli ja se nyt ei koskaan ole hyvä asia.
En näe kyllä mitään hyvää siinä että joka ikinen supesankari on kohta disneyllä. Ja miks helvetissä ne edes pitäisi tunkea samaan leffaan. Nykyiselläänkin Avengersseissa ja muissa alkaa olla ihan liikaa porukkaa. Mutta disney on sitä mieltä että määrä korvaa laadun.
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova