Tuorein sisältö

Mihin unohtui Lando Calrissian?

20.12.2017 klo 23.30 | Luettu: 5644 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Varoitus: uutisessa on juonipaljastuksia koskien elokuvaa Star Wars: The Last Jedi.

Tuplavaroitus: tämä on käytännössä mielipidekirjoitus.

Ohjaaja ja kirjoittaja Rian Johnson on puhunut avoimesti päätöksistään viime päivinä. Hän on kertonut, että Yoda ilmestyi Luke Skywalkerin seuraksi siksi, että Hayden Christensenin näyttelemän Anakin Skywalkerin tai Ewan McGregorin näyttelemän Obi-Wan Kenobin käyttäminen tuntuisi huonolta tarinankerronnalta, koska Lukella ei ole suhdetta näiden hahmojen nuoriin esiosaversioihin.

Hän olisi tahtonut tuoda takaisin Billy Dee Williamsin näyttelemän Lando Calrissianin. Hän harkitsi hetken aikaa, voisiko Lando hoitaa sen osuuden, jossa nähdään Benicio del Toron näyttelemä uusi hahmo DJ. Hän kuitenkin ymmärsi, että hahmon täytyy olla moraalisesti epäilyttävä. Pidämme jo Landosta, joten hän ei sovi tuohon tarkoitukseen, Johnson tuumi.

Sitten mielipiteisiin. Mikä Lando on Imperiumin vastaiskussa? Eksoottisesta kaupungista löytyvä potentiaalinen liittolainen, joka pettää.

Mikä DJ on The Last Jedissä? Eksoottisesta kaupungista löytyvä potentiaalinen liittolainen, joka pettää.

DJ ei ole niitä juttuja, jotka oikeasti tuntuvat vanhan kopioimiselta, mutta Johnson omin sanoin osoittaa, miten ahtaissa rajoissa hänen mielikuvituksensa toimii. Jos hän ei kopioi, hän mukailee, myötäilee tai kääntää tutun asian ylösalaisin. Ostan porg-pehmon syöttääkseni sen seuraavalle, joka kutsuu The Last Jediä "rohkeaksi uudeksi suunnaksi".

Lähde: The Playlist

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stargate Origins tav... Uusi The Grinch pose... >

Keskustelut (4 viestiä)

Pandasanta

21.12.2017 klo 00.33 7 tykkää tästä

Nyt oli ohjaajalta paska selitys. Koko kasinon olisi voinut skipata leffassa. Muuten oli oikein hyvä.
lainaa
Eero-Teero

21.12.2017 klo 12.18

Paitsi että Lando ei ollut alkp. trilogian lopussa sama henkilö kuin Imperiumin Vastaiskussa, joten olisihan se vähän outoa jos tämä olisi "taantunut" takaisin epäluotettavaksi kelmiksi.
lainaa
Höpöböbö

21.12.2017 klo 12.47 4 tykkää tästä

Eero-Teero kirjoitti:
Paitsi että Lando ei ollut alkp. trilogian lopussa sama henkilö kuin Imperiumin Vastaiskussa, joten olisihan se vähän outoa jos tämä olisi "taantunut" takaisin epäluotettavaksi kelmiksi.

30 vuodessa kerkeää tapahtumaan kaikenlaista.
lainaa
nosihgewhio

21.12.2017 klo 19.56

Olisivat vaan pilanneet Landonkin. Hyvä että edes yksi klassinen hahmo saa elää meidän mielikuvituksessa mielenkiintoisilla tavoilla

Nythän fanficin kirjoittajille Lando tulee olemaan ainoa vanha hahmo jolle voi jotain keksiä. Paitsi tietty voi sanoa että Keisari ja Han jotenkin selvisivät kun Phasma ja Maulkin selvisivät.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova