Tuorein sisältö

Spider-Man-pojat ohjaavat The Flashin aikamatkan

17.01.2018 klo 19.39 | Luettu: 1813 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Warner Bros. värvää John Francis Daleyn ja Jonathan Goldsteinin Flashpoint-elokuvan ohjaajiksi. Työpari on kirjoittanut mm. elokuvat Spider-Man: Homecoming ja Kaameat pomot. Heidän ensimmäinen ohjauksensa on Loma, eli Faijalla hommat hanskassa -sarjan jatko-osa.

Flashpoint on alunperin sarjakuva, joka mullisti DC-universumin. The Flash heräsi oudosta maailmantilanteesta ilman voimiaan, joten hän alkoi selvittää, miksi historia on muuttunut. Supernopean sankarin kykyihin kuuluu ajassa matkustaminen.

Myös The Flashin tv-sarja ja animaatio Justice League: The Flashpoint Paradox ovat kertoneet sarjakuvaan löyhästi pohjautuvia tarinoita. Elokuvaversiolla on tilaisuus muokata kritisoitua jatkumoa rajustikin.

Ohjaajan pestiä tarjottiin Ben Affleckille, mutta häntä ei kiinnostanut. Affleckin tulevaisuus Batmanin näyttelijänä on kysymysmerkki. Alkuperäisessä Flashpoint-tarinassa nähdään useita DC-hahmoja ja elokuvassakin mukana ovat ainakin Gal Gadotin Wonder Woman ja Ray Fisherin Cyborg. The Flashia näyttelee Ezra Miller. Ensi-ilta on vuonna 2020.


Lähde: Variety

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Brittiläinen pop-rap... Mikael Forssell tili... >

Keskustelut (1 viestiä)

fafdfa

18.01.2018 klo 13.33 1 tykkää tästä

Varmaan jotain shaibaa tulossa. Tuskinpa tekee Wonder Womanista pahista nykyisen poliittisen ilmapiirin takia..
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova