Tuorein sisältö

Marvelin Captain Marvelin vastustaja antaa voimat DC:n Captain Marvelille (?!)

10.07.2018 klo 23.30 | Luettu: 2272 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen


Djimon Hounsou näytteli Korath-roistoa Marvel-elokuvassa Guardians of the Galaxy. Hän palaa rooliin elokuvassa Captain Marvel.

Hounsou on kiinnitetty myös elokuvaan Shazam, joka perustuu DC:n sarjakuviin. Hän näyttelee ikivanhaa velhoa, joka antaa nuorelle Billy Batsonille kyvyn muuttua aikuiseksi supersankariksi, joka on vahva kuin Teräsmies.

Captain Marvel valmistuu maaliskuussa ja Shazam huhtikuussa. Tilanne voisi olla melko hemmetin paljon sekavampi, sillä Shazam on alkuperäinen Captain Marvel.

Fawcett Comics loi Captain Marvelin, mutta lopetti sarjakuvien julkaisun osittain siksi, että DC syytti heitä Teräsmiehen kopioimisesta. Kun DC myöhemmin hankki oikeudet Captain Marveliin, Marvel oli ehtinyt luoda oman Captain Marvelinsa. Lopulta DC luopui nimestä kokonaan ja julisti, että sankarin nimi on Shazam. Alunperin Shazam on (Hounsoun näyttelemän) velhon nimi ja taikasana, jolla supervoimat aktivoituvat.

Alla poseeraa ainoa virallinen Captain Marvel ja ainoa oikea Captain Marvel. Molemmat fotot ovat kuvauksista. Marvelin Marvelin puku oli kuvauksissa sinivihreä, mutta kuva on käsitelty, sillä leffassa hän sinipunainen.


Lähde: Entertainment Weekly

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Stephen Kingin tarin... Lewis Hamilton ja Ki... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova