Tuorein sisältö

Cloverfield 3 on suuntaamassa suoraan Netflixiin

24.01.2018 klo 23.30 | Luettu: 1649 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mystinen jättiläishirviöelokuva sai nimen Cloverfield vasta sen jälkeen, kun ensimmäinen traileri ja juliste olivat putkahtaneet tyhjästä ja saaneet kansan kohisemaan. Bunkkerijännäri 10 Cloverfield Lane putkahti tyhjästä 8 vuotta myöhemmin ja kohina jatkui, vaikkei mysteeri lopulta ollutkaan ykkösen kantava idea.

Leffasarja pyrkii tekemään itsenäisistä tarinoista myyvempiä pulttaamalla ne osaksi sarjaa. Elokuva nimeltä God Particle on lykkääntynyt toistuvasti ja menettänyt alkuperäisen nimensä, koska siitä tuunataan Cloverfield 3. Huhujen mukaan uusi nimi saattaa olla Cloverfield Station, eikä leffa välttämättä kerro enää "jumalhiukkasesta". Elokuva sijoittuu avaruusasemalle.

Aiemmat osat ovat kehuttuja hittejä, mutta syystä tai toisesta Paramount Pictures ja Netflix neuvottelevat diilistä. Netflix esittää Paramountin tieteiselokuvaa Annihilationia muualla kuin Yhdysvalloissa ja Kiinassa myöhemmin tänä keväänä ja Cloverfield 3:lle saattaa käydä samoin.

Yksi syy on se, että uusi Paramount-pomo Jim Gianopulos miettii, mitkä hänen perimistään projekteista kuuluvat teattereihin nykypäivänä ja mitkä eivät.

Lähde: Hollywood Reporter

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Onko "Krokotiilimieh... Maineikas post-punk ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
V2.fi Instagramissa
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova