Tuorein sisältö

Cowboy Bebop toteutetaan oikeilla näyttelijöillä Netflixissä

30.11.2018 klo 22.45 | Luettu: 1243 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Cowboy Bebop on animesarja ja sci-filänkkäri, joka seuraa neljää avaruusaluksella matkaavaa palkkionmetsästäjää. On rikollista menneisyyttä pakeneva Spike Spiegel, ex-kyttä Jet Black, femme fatale Faye Valentine ja tyttöhakkeri nimeltä Edward Wong Hau Pepelu Tivrusky IV. Kunkin menneisyys valottuu uusien seikkailujen aikana. 26-osainen eli verrattain lyhyt anime on jämähtänyt pysyvästi parhaiden sarjojen listoille ja Hollywood on pohtinut vuosikausia, kuinka aihetta voisi lypsää.

Netflix on antanut vihreää valoa uudelle tv-sarjaversiolle, jossa nähdään oikeita näyttelijöitä. Sarja alkaa 10 jakson voimin. Mukana suunnitelmassa on muun muassa alkuperäinen studio Sunrise Inc. ja kirjoittaja ja tuottaja Chris Yost, joka on ollut mukana tekemässä Thor-elokuvia ja monia Marvel-piirrettyjä.

Netflixin tämänhetkisillä animesarjoilla ja animen perillisillä selvästikin riittää yleisöä, sillä tyylilajiin panostetaan yhtä kovaa kuin länsimaissa paremmin tunnettuihin juttuihin. Yli 10 uutta animesarjaa on julkistettu ja tämänvuotisista tulokkaista B: The Beginning ja Aggretsuko saavat vahvistetusti jatkoa.


Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Päiväni sarjamurhatt... Anette Olzon muistel... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova