Tuorein sisältö

Weekend Festival muuttaa ja tavoittelee Ruisrockin asemaa kesän suurimpana ja kauneimpana

25.01.2018 klo 13.53 | Luettu: 1485 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Weekend Festival muuttaa. Suurfestari siirtyy elokuussa Hietaniemen uimarannalle ja muuttuu samalla kolmipäiväiseksi. Hietsuun odotetaan 17.-19. elokuuta yhteensä noin 100 000 festarivierasta.

Hietaniemen puisto- ja rantamiljööseen rakennetaan valoilla ja dekoraatioilla visuaalisesti täysin uudenlainen festivaalikokemus, jollaista Suomessa ei ole aiemmin nähty.

"Weekend Festival muutti Helsingin Kyläsaareen vuonna 2013 ja olemme siitä asti etsineet tapahtumalle aluetta, jossa festivaalin voisi kehittää visuaalisesti upeaksi maailmanluokan kokemukseksi. Neuvotteluja on käyty pitkään, ja olemme erittäin kiitollisia Helsingin kaupungille, että he pystyivät osoittamaan meille uuden huipputason paikan. Samalla Weekend Festival pääsee toteuttamaan Suomeen vuoden suurimmat rantabileet", hehkuttaa tapahtuman markkinointijohtaja Jyri Heikkinen.

"Weekend Festival on aina korostanut visuaalisuutta ja on ollut yksi sen edelläkävijöitä niin Helsingissä, Tukholmassa kuin Pärnun upealla rannalla.Uusi alueemme Hietaniemessä antaa meille nyt mahdollisuuden tuoda Weekend Festival Balticista tutun huikean rantafiiliksen vihdoin myös Helsinkiin".

Ensimmäiset tuhannet Weekend Blind -liput myytiin loppuun tammikuun alussa. Seuraavaksi käynnistyy lippujen ennakkomyynti 31. tammikuuta. Ennakkomyyntiin voi rekisteröityä osoitteessa www.wkdn.fi. Ensimmäiset artistijulkistukset maanantaina 29. tammikuuta.

Helsingin lisäksi järjestetään tänä Baltic Weekend Festival Viron Pärnussa.


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Moto GP ja C More ku... Gillian Anderson som... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova