Tuorein sisältö

Mielensäpahoittajia ärsyttänyt Supisuomalaiset nyt verkossa

01.02.2018 klo 16.01 | Luettu: 2884 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Suurta somepöhinää herättänyt Supisuomalaiset-sarja on katsottavissa Elisa Viihteessä tästä päivästä lähtien. Elisa Viihteen uusi alkuperäissarja koostuu neljästä 15-minuutin jaksosta ja on nähtävissä ainoastaan Elisa Viihde Aitio -ohjelmakirjastossa

Suositut artistit ja tubettajat Luyeye "Seksikäs-Suklaa" Konssi ja Hanad "Dosdela" Hassan esiintyvät sarjan päärooleissa ja joutuvat Kelan työllistämiskurssille leväperäisen levytuottajan tehtyä heille oharit. Kurssilla he päätyvät suomalaisuuden ytimeen tanssilavoille, jääkiekkokaukaloon ja suomalaisen luonnon helmaan ja tapaavat joukon erilaisista taustoja ja ammatteja edustavia suomalaisia. Sarjassa vierailevatkin Makwan Amirkhan, Musta Barbaari, Juha Mieto, Prinssi Jusuf, Arttu Lindeman, Jaakko Parkkali, Karoliina Tuominen sekä joukko jääkiekkoilijoita ja jääkiekon die-hard-faneja.

Sarja yhdistelee faktaa ja fiktiota: jokainen jakso sisältää sekä käsikirjoitetun komediaosuuden että keskustelu- tai realityosuuden, jossa voi sattua kaikenlaista.

Sarjan on ohjannut Elena Sulin.








V2.fi | J.A. Kaunisto
< Päivän pila: Rick & ... Ilman Spaceyta päätt... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova