Tuorein sisältö

Ilman Spaceyta päättyvä House of Cards palkkasi lisää näyttelijöitä

01.02.2018 klo 16.15 | Luettu: 1533 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Kun Kevin Spaceyn seksiskandaali alkoi, hänen tähdittämänsä House of Cards keskeytti kuvaukset. Sittemmin on vahvistettu, että Spacey saa kenkää ja hänestä kokonaan vapaa kuudes kausi jää sarjan viimeiseksi.

Uusi suunnitelma on valmis ja tuotanto jatkuu. Mukaan on liittynyt Diane Lane, eli toinen DC:n Marthoista, ja Greg Kinnear, joka muistetaan mm. elokuvasta Elämä on ihanaa. Kinnear sai Oscar-ehdokkuuden tuolla elokuvalla ja Lane jännärillä Kohtalokas syrjähyppy. Uusista hahmoista kerrotaan vain se, että he kaksi ovat sisaruksia.

Viimeisen kauden päähenkilö on luonnollisesti Robin Wrightin näyttelemä Claire Underwood, josta tuli Yhdysvaltain presidentti, kun Spaceyn näyttelemä Frank Underwood erosi virasta edellisellä kaudella.

Tarina paketoidaan kahdeksassa jaksossa. Aiemmat kaudet ovat kestäneet 13 jaksoa.

Lähde: Deadline

V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Mielensäpahoittajia ... Tietosanakirjasta te... >

Keskustelut (2 viestiä)

Kiitos

01.02.2018 klo 22.49 3 tykkää tästä

Tulipas spoilattua itseltäni sitten viimeisimmän kauden tapahtumat tämän uutisen luettuani, huoh.
lainaa
wienviefan

03.02.2018 klo 13.05

Erosi? Annettiinko lapsiraiskaajan lähteä omilla ehdoillaan? Olis pitänyt vähintään ajaa autolla kolari, pomppia jyrkkää vuorta alas ja tippua vielä mereen, jolloin olisi vielä ollut elossa kun auto ja mies palavat mutta samalla vesi nousee ja hitaasti tukehduttaa hengiltä

Terv. tervehenkinen feministi
lainaa

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova