Tuorein sisältö

Jurassic World 2, Westworld, Jack Ryan ja Jennifer Lawrence agenttina: Super Bowl -mainoksia

05.02.2018 klo 14.30 | Luettu: 2309 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Näidenkin aiheiden tekijät uskovat, että lyhyestä mainoksesta kannattaa maksaa miljoonia, kun se esitetään Super Bowl -tapahtuman aikana.

Dinosauruspuisto on perin onneton idea. Puisto on suljettu elokuvassa Jurassic World: Fallen Kingdom, mutta päähenkilöiden on palattava saarelle pelastaakseen dinosaurukset, joita uhkaa tulivuorenpurkaus. Samalla he päätyvät salajuonen jäljille. Ensi-ilta on kesäkuussa.


Jurassic Worldin tavoin Westworld perustuu Michael Crichtonin tarinaan ja kertoo teemapuistosta, joka iskee takaisin. HBO on pitkästä aikaa ostanut Super Bowl -mainoksen ilmoittaakseen, että kiitelty suursarja jatkuu 22. huhtikuuta.


Tom Clancyn luoma Jack Ryan on sotilas, CIA-agentti ja lopulta Yhdysvaltain presidentti. Kymmenissä romaaneissa ja viidessä elokuvassa seikkaillut mies saa oman tv-sarjan elokuussa. Roolin on perinyt John Krasinski.


Jennifer Lawrence näyttelee venäläistä agenttia elokuvassa Red Sparrow, joka saapuu Suomeen 2. maaliskuuta. Kohtalokas nainen viettelee ja manipuloi, mutta on samoille tempuille altis, sillä hän ei ole varma, kuka on hänen uskollisuutensa arvoinen.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Han Solo, Avengers 3... Päivän pila: Krokoti... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova