Tuorein sisältö

Han Solo, Avengers 3, Mission: Impossible 6 ja Dwayne Johnson katastrofin keskellä: Super Bowl -mainoksia

05.02.2018 klo 13.45 | Luettu: 2164 kertaa | Teksti: Jari Tapani Peltonen

Mainostajat käyttivät taas miljoonia dollareita saadakseen hitusen näkyvyyttä Super Bowl -tapahtuman aikana.

Solo: A Star Wars Story ei lykkäänny, vaikka alkuperäiset ohjaajat saivat potkut ja Ron Howard palkattiin ohjaamaan iso osa elokuvasta uusiksi. Ensi-ilta on toukokuussa, joten mainoskampanja oli hieman jo myöhässä; Bowl-maistiaista seuraa pian pidempi traileri.


Huhtikuussa Suomeen saapuva Avengers: Infinity War aloittaa tarinan, joka päättyy seuraavassa Avengers-elokuvassa keväällä 2019 ja toimii huipennuksena koko Marvel-universumille. Sitten Marvel-elokuvia tehdään lisää - mutta moni asia tulee muuttumaan.


Heinäkuussa valmistuva Mission: Impossible - Fallout käskee Bowl-mainoksessa katsoa juuri julkaistun täyspitkän trailerin, joten säästetään aikaa ja otetaan tähän se. Elokuva kertoo jälleen tilanteesta, jossa agenttijärjestö IMF ei toimi niin kuin pitää.


Myös Skyscraper-mainoksesta julkaistiin samalla täyspitkä versio. Dwayne Johnson näyttelee pilvenpiirtäjien turvajärjestelmistä vastaavaa miestä, joka lavastetaan syylliseksi tulipaloon. Hän pakoilee vastuuta, sillä hänen on pelastettava perheensä korkeuksista. Ensi-ilta on heinäkuussa.V2.fi | Jari Tapani Peltonen
< Yllätys: Cloverfield... Jurassic World 2, We... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova