Tuorein sisältö

Tahko Juhannus vahvisti lisää nimiä

15.02.2018 klo 15.20 | Luettu: 1407 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Kolmipäiväiseksi kasvava Tahko Juhannus järjestetään Tahko Event Parkissa ensi kesänä 21.-23.6.2018.

Festivaalin tuoreet artistikiinnitykset ovat Sanni, JVG, Apulanta, Evelina, Reino Nordin, Pikku G, Teflon Brothers, Jenni Vartiainen, Klamydia, Movetron ja Portion Boys.

Tahko Juhannuksessa tullaan näkemään myös jo aikaisemmin julkaistut Cheek, Nylon Beat, Scooter (DE), Kaija Koo, Popeda, Raptori ja Roope Salminen & Koirat.

Torstai 21.6.
Nylon Beat, SANNI, Pikku G, Teflon Brothers, Klamydia, Portion Boys

Perjantai 22.6.
Cheek, Scooter (DE), Kaija Koo, Jenni Vartiainen, Raptori, Movetron

Lauantai 23.6.
Apulanta, JVG, Evelina, Popeda, Roope Salminen & Koirat, Reino Nordin

TAHKO JUHANNUS TÄYDENTÄÄ OHJELMISTOAAN YSTÄVÄNPÄIVÄN MERKEISSÄ ?? Tahko Juhannuksessa nähdään 21.-23.6.2018 jo aikaisemmin julkaistut @Cheekofficial @mahaluunollanylon @scooterofficial @kaijakooofficial #Popeda @raptori_official ja @rsjakoirat Festivaalin uusiin artistikiinnityksiin kuuluvat @SANNIvirallinen @JVGfi @Apulantaofficial @Evelinavirallinen @ReinoNordin @PikkuG_official @TeflonBrothers @JenniVartiainenofficial @Klamydiaofficial #Movetron ja @PortionBoysofficial ???? Tämän myötä Tahko Juhannus toivottaa kaikille ihanaa ystävänpäivää ?? Savon suurimman juhannusjuhlan päiväkohtaiset esiintyjät löytyvät netistä www.tahkojuhannus.fi ja kaikki festivaalin lipputyypit ovat myynnissä leirinnästä ja VIP-lipuista päivälippuihin. Kaikki lipputyypit myy @tiketti.fi ja @lippu.fi Perus- ja VIP ­liput myynnissä myös Kuopion F-Musiikissa. #tahkojuhannus #rakkaudenjuhannus #juhannus #ystävänpäivä #tahkojuhannus18

Henkilön Tahko Juhannus (@tahkojuhannus) jakama julkaisu





V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tikkurila Festivaali... Sannin areenakeikan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova