Tuorein sisältö

Timo Tolkki vastaa entisten bändikaverien tilitykseen

08.05.2008 klo 12.26 | Luettu: 7833 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Edesmenneen Stratovariuksen nokkamies Timo Tolkki vastaa ex-bändikaverien vuodatukseen, jossa Tolkkia syytetään ahneeksi oman edun tavoittelijaksi (V2.fi-uutinen).

Tolkki väittää olevansa yllättynyt entisten bändikamujen tilityksestä. Hänen päämotivaationsa ei tosiaankaan ole ahneus. Päätös Stratovariuksen kuoppaamisesta oli vaikea mutta joskus elämässä pitää tehdä vaikeita ratkaisuja. Ratkaisuja, jotka ovat oman hyvinvoinnin ja toivomusten mukaisia.

Kaikilla bändin kavereilla on muita säännöllisiä tuloja muista lähteistä, joten he eivät ole joutuneet taloudelliseen ahdinkoon. Jörg Michael pyörittää ohjelmatoimistoa, Timo Kotipellolla on oma levy-yhtiö, Jens Johansonilla on oma levy-yhtiö ja Lauri Porralla on tonneittain basistin hommia. Porra on Tolkin mukaan myös osoittanut kiinnostusta Revolution Renaissancen basistin paikasta.

Tolkki kieltää antaneensa Frontier Records-yhtiölle Stratovariuksen demoja. Tolkki väittää lisäksi maksaneensa ja miksanneensa demot omilla rahoillaan Sonic Pump-studiolla. Frontier-sopimus tehtiin vasta Stratovariuksen kuoppaamisen jälkeen. Tolkki teki lopulta kaksi sopimusta, toinen koski rock-ooppera Saanaa ja toisessa luki Revolution Renaissance. Tolkin mielestä hänellä ei ollut mitään velvotteita kertoa mihinkään suuntaan henkilökohtaisista projekteistaan.

Frontier vaati Stratovarius-kysymyksen selvittämistä. Sopimuksessa lukee, että niin kauan kuin RR on toiminnassa - ei voi olla Stratovariusta. Raha-asioista Tolkki ei suostu sanomaan muuta kuin ex-jannujen esittävän pelkkiä valheita.

Tolkki painottaa myös lokakuisen sähköpostin, jossa julistettiin Stratovarius kuolleeksi, olleen pitkä ja viestissä kehoitettiin ottamaan yhteyttä Tolkkiin.

Tolkki myöntää Sanctuary-riidan sovittelun syöneen rahaa bändin kavereilta. Diili olisi voinut olla parempi mutta sopimusta väännettiin kuukausia ilman tulosta. Tolkki halusi jatkaa RR-projektin suuntaan, sillä Stratovarius-kysymys piti saada loppuun ennen muiden projektien etenemistä. Tolkki painottaa myös Revolution Renaissancen olevan bändi, ei pelkkä projekti.

Blabbermouth



V2.fi | J.A. Kaunisto
< Stratovariuksen raun... Madonnan karkki mais... >

Keskustelut (5 viestiä)

PRKL

08.05.2008 klo 13.10

Ei ole Tolkki tainnut vieläkään päästä eroon mielenterveys ongelmista ja valtakunnan paskimmasta itsetunnostaan.
Kaveri joskus melkein poras jossain TV ohjelmassa kun tilitti ettei lihavalla rokkimuusikolla ole helppoa :)
lainaa
HID45

08.05.2008 klo 15.13

Ketä kiinnostaa jonkun kulahtaneen sukkahousuhevimiehen ja bändinsä välinen nokittelu?

Noh, oma syyni. Mitäs menin lukemaan tämänkin uutisen. Ei kukaan pakottanut.
lainaa
DonHessu

Rekisteröitynyt 03.12.2007

08.05.2008 klo 23.51

Nekku, neukku 502 eternal tears of error;MP3 goes wild, xxx, hakukoneiden hämäys typerällä lauseella, lol, fag.
lainaa
Pete

09.05.2008 klo 16.10

Tolkki on edelleen hullu.
lainaa
IcyEagle

25.11.2008 klo 00.49

Kun ei ole niin ei ole... -_-
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova