Tuorein sisältö

Kehuttu The Blanko julkaisee vuosien tauon jälkeen uutta

19.02.2018 klo 12.16 | Luettu: 2232 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto



Paljon ylistystä saanut kotimainen energinen rock-akti The Blanko julkaisee uutta materiaalia lähes neljän vuoden tauon jälkeen.

The Blanko on perustettu vuonna 2006 ja bändin jäseniin kuuluvat Pauli Hauta-aho (laulu ja kitara), Jakke Saarinen (rummut) ja Jykke Tikka (basso). The Blankon edellinen albumi Into The Silence ilmestyi vuonna 2013.

Nyt bändiltä ilmestyy sinkkubiisi Addiction perjantaina 23.2. Kappaleesta ilmestyy Touko Helasen ohjaama musiikkivideo samana päivänä.

"On mielenkiintoista huomata, kuinka kaikenlaiset addiktiot ohjaavat meidän tekemisiä – joskus jopa meidän tietämättämme. Ja vaikka riippuvuuksiin tiedettävästi liittyykin pakonomainen mielihyvänhakuisuus, tapahtuu myös pinnan alla paljon, mitä ei välttämättä osata, tai uskalleta kohdata. Missä vaiheessa konventio muuttuu addiktioksi? Milloin addiktio haitalliseksi? Entä mihin vedetään raja intohimon ja riippuvuuden väliltä? Addiction on otanta eräänlaisesta havahtumisesta. Kaikki, mikä on hyvää, ei aina olekaan hyvää. Ja silti sitä pitää saada lisää..."


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Tampereen South Park... Black Panther on suo... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova