Tuorein sisältö

Tilt 2.0-juontaja Linda Tilt eSportin ankkurina, näin Linda hehkuttaa perjantaina alkavaa uutuutta

01.03.2018 klo 18.59 | Luettu: 2534 kertaa | Teksti: J.A. Kaunisto

Huomenna perjantaina 2.3. alkava elektronisen urheilun ajankohtaisohjelma Tilt Esports kertoo viikoittain alan tuoreimman kuulumiset ja pureutuu ajankohtaisten ilmiöiden taustoihin.


Ohjelman ankkurina toimii Tilt 2.0-juontaja Linda Manuella ja kenttätoimittaja Thomas Tontchev johdattavat katsojat elektronisen urheilun maailmaan, jonka suosio on niin maailmalla kuin Suomessa merkittävässä kasvussa.

Ohjelmassa käsitellään ajankohtaisia e-urheilun aiheita, merkittävimpien turnausten tuloksia, poikkeuksellisia joukkueita ja pelaajia, pelitapahtumia, fanikulttuuria, uutuus- ja suosikkipelejä sekä pelialan tulevaisuuden näkymiä ja mahdollisuuksia.

Tilt Esports nähdään Subilla ja Katsomossa 2.3. klo 17:55. Ohjelma tulee katsottavaksi myös C Morelle ja Tiltin sivuille.

Linda hehkuttaa ohjelmaa somessa;


V2.fi | J.A. Kaunisto
< Terry Pratchettin Ki... Mira Luoti keikkaile... >

Keskustelut (1 viestiä)

Riemumieli

02.03.2018 klo 16.48 2 tykkää tästä

Tiltin tarina ihan oikeasta ohjelmasta tähän hirviöön on ollut pitkä ja kivinen. Viimeistä edeltävä versio oli jo hirveää tuubaa virtuaalisine pelioksennuksineen, mutta katsottavana oli sentään pari peliarvostelua. Nyt tätä ei katso enää kukaan, onneksi kestokin on lyhyt. Toivottavasti Tilt-leimalla ei enää jatkossa mainosteta kaiken maailman kuraa.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova